El Pont de Primer de Maig ocupa el 91% dels Apartaments Turístics de Barcelona

Nota de Prensa, 27/04/2007

·        Els principals usuaris seran famílies provinents del Regne Unit, França, Estats Units i la resta d’Espanya. 

·        La majoria de reserves són per tres dies, especialment les primeres tres jornades d’aquest llarg pont.  

 

Barcelona, 27 d’abril de 2007. L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) preveuen una ocupació del 91% entre els dies 27 i 30 de maig, pont del Primer de Maig. Com ja és habitual, l’alt índex d’ocupació situa l’opció dels apartaments turístics com una alternativa consolidada d’allotjament a la ciutat. Durant aquest pont de quatre dies s’esperen, majoritàriament, famílies procedents l’estranger, especialment del Regne Unit, França i Estats Units i de la resta d’Espanya. L’estada mitjana serà de 3 dies i es tracta de famílies d’un nivell socioeconòmic mig-alt. 

Segons dades internes d’APARTUR, els clients dels apartaments, en aquestes dates un 91% turístic i un 9% de negocis, aporten un turisme de qualitat interessat en les tradicions i la cultura del país, que demostra un elevat grau d’integració i respecte per la ciutat que visita.  Davant l’alta taxa d’ocupació un 80% dels propietaris d’empreses d’apartaments turístics han decidit aplicar les tarifes de temporada alta. Durant aquest pont el preu mig del lloguer d’un apartament turístic de Barcelona serà de 45 euros. 

Després de les altes taxes d’ocupació propiciades pel turisme de negocis durant fires i congressos com el 3GSM o la Bread&Butter, APARTUR ha encetat el 2n trimestre de l’any amb un alt percentatge d’ocupació molt alt tant pel que es refereix a Setmana Santa com per aquest Pont de l’1 de maig, que contribueixen a la consolidació dels apartaments turístics com una forma d’allotjament alternativa i de qualitat dins del mercat.

Members area