"No Child Without a Toy"

APARTUR llança una campanya de recollida de joguines per aquestes festes, 15/12/2014

Sota el lema "No Child Without a Toy" APARTUR llança una campanya de recollida de joguines perquè tant les empreses del sector com les famílies de turistes que ens visiten i s'allotgen en habitatges turístics a la ciutat durant aquestes festes puguin contribuir a que els nens més necessitats de la ciutat puguin gaudir d'un Nadal ple d'il·lusió.
 
La campanya es fa en col·laboració amb el Casal dels Infants de Ciutat Vella, una ONG que des de fa 30 anys ofereix alternatives reals als nens i joves d'aquest barri que viuen situacions especialment difícils, pobresa, precarietat, exclusió socia, etc.
 
L'Associació d'Apartaments Turístics de Barcelona proposa dues vies de col·laboració: aportant joguines noves -que s'hauran de dipositar a la seu de l'associació al carrer Rossello, 186 4º 6º de 9 a 13 hores abans del proper dia 19 de desembre- o mitjançant una aportació econòmica en elcompte 2100-2837-26-0210182561.
 
El Casal dels Infants farà arribar les cartes dels nens a Ses Majestats els Reis d'Orient i amb l'import recaptat, APARTUR procedirà a realitzar una compra de joguines intentant satisfer els desitjos dels més petits del Casal.
 
Pels responsables de la campanya és important aquesta col·laboració ja que " actualment som 165 associats, i amb un mínim de 20 € cada un, que no és res, podem aconseguir molts somriures".

Members area