Apartur preveuen que l'ocupació sigui del 85% durant els dies del Barcelona Meeting Point

Nota de Prensa, 07/11/2007

·        Enguany han augmentat els usuaris d’apartaments entre els expositors i els organitzadors de la fira.  

Barcelona, 6 de novembre de 2006. Els Apartaments Turístics de Barcelona preveuen una ocupació de l’ordre del 85%  durant els dies de la XI edició del Barcelona Meeting Point, saló del sector immobiliari que se celebra a la capital catalana entre avui i el proper diumenge 11 de novembre. Com a principal novetat d’engany, els responsables de l’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (Apartur) han notat un increment d’usuaris d’aquest tipus d’allotjament entre els membres de l’organització del Barcelona Meeting Point i els expositors. 

Aquests dies, segons Apartur el perfil dels professionals i visitants que pernoctaran als apartaments són executius d’un nivell econòmic i cultural mitjà alt, que troben en aquest tipus d’allotjament l’alternativa perfecte per poder veure la fira de mostres i escoltar les conferències del Barcelona Meeting Point, treballar còmodament i gaudir dels plaers de la ciutat. La seva procedència és en un alt percentatge de l’estranger, especialment de Gran Bretanya, França, Itàlia, però també de la resta de l’Estat Espanyol. 

El nivell de reserves per aquestes dates confirmen, doncs, que  es torna a escollir els apartaments turístics com alternativa d’allotjament de qualitat entre aquells que visiten Barcelona per afers laborals. A més, s’observa com entre el visitants professionals s’ha fiançat aquesta opció d’allotjament, detectant un alt percentatge de fidelitat entre clients que ja havien participat  en anteriors edicions d’aquesta mateixa fira del sector immobiliari.

Acceso asociados