APARTUR preveu una ocupació del 95% durant el Construmat

Nota de Prensa, 14/05/2007

 

Barcelona, 12 de maig de 2007. L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) preveu registrar una ocupació del 95%  amb motiu de la celebració del Saló Construmat entre el 14 i el 19 de maig, segons indica una enquesta interna elaborada per l’Associació.

Els usuaris que s’allotjaran als apartaments durant aquests dies són turistes (54%) i executius i empresaris (46%) amb un poder adquisitiu mig a elevat, que es traslladaran a Barcelona per assistir al Saló Internacional de la Construcció. Es tracta majoritàriament de famílies i gent de negocis i en menor nombre d’amics i parelles. Els clients provenen del Regne Unit en gran mesura i en segon lloc d’Espanya i França. 

L’oferta d’apartaments de qualitat a preus competitius comporta que cada vegada més les empreses contemplin els apartaments turístics com a una alternativa d’allotjament de qualitat, una activitat ja arrelada en les principals capitals europees que es pot considerar ja consolidada a la Ciutat Comtal. Les tarifes que s’han aplicat són, en el 85% dels casos, de temporada alta i amb un preu mig per persona i dia de 49€. Els dies més reservats es comprenen entre el dijous 17 i el diumenge 20 i l’estada mitjana és de tres dies i mig. 

El Construmat espera que durant aquesta setmana 265.000 professionals passin pel Recinte firal de Montjuïc i Gran Via, i que unes 4.500 empreses del sector de la construcció presentin uns 50.000 productes.  Amb esdeveniments del tipus del Gran Premi de Fórmula 1 i fires i congressos com el Construmat, Apartur obté uns elevadíssims índexs d’ocupació que contribueixen a mantenir unes òptimes expectatives de cara als resultats d’aquesta temporada.

 

Acceso asociados