Els Eurogames omplen el 87% dels apartaments turístics de Barcelona

Nota de Premsa, 23/07/2008

 

El preu mig de l'estada per persona i dia es situa en 38 euros i l'estada mitja és de 4,6 dies 

Tot i l'època de l'any s'espera que un 14% dels ocupants arribin a la ciutat per negocis, molts relacionats amb el campionat

Per primera vegada Barcelona acull la 12ª edició dels Eurogames’08. Els anomenats “jocs de la diversitat” o Campionat d’Europa per a esportistes gais, lesbianes i transsexuals ompliran els apartaments turístics de la capital catalana. Segons l’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) aquests dies l’ocupació girarà al voltant del 87%. Aquesta 12ª Edició dels Eurogames que comença demà dijous 24 de juliol  i que s’allargarà fins diumenge convertirà Barcelona durant els propers 4 dies en el centre gay i esportiu europeu on es practicaran fins a 28 disciplines esportives i diverses activitats culturals.

Durant aquest dies s’esperen sobretot famílies i parelles procedents principalment d’Espanya, Regne Unit, França, Itàlia, Països Nòrdics, EEUU i Alemanya.  Tot i l’època de l’any s’espera que un 14% dels clients que s’allotjaran aquests dies als apartaments turístics arribin a Barcelona per motius de negocis, molts d’ells pels Eurogames, ja siguin organització o participants. Les puntes d’ocupació més elevades corresponen a les nits de dijous a diumenge, tot i que avui ja s’espera una bona ocupació. El preu mig de l’estada per persona i dia s’ha situat en 38€ i es preveuen unes estades de 4,6 dies de mitja.  

Per Franck Granados, vicepresident d’APARTUR, “aquest campionat representa una bona oportunitat pels apartaments turístics ja que els mesos de juliol i agost no son els de mes alta ocupació, ja que, el turisme de negoci baixa i les estades vacacionals son més nombroses, i intuïm que seran més curtes, tot i que cal esperar el final de la temporada per fer un balanç definitiu””

 

Acceso asociados